9/17/2015

Blogitarina

Sain kauniista Pömpeli -blogista haasteen kertoa oman blogini tarina.
Kiitos paljon haasteesta, tämä sattuikin aika osuvasti, kun päätin aloitella blogia uudelleen. Vanha Kirsikkapuu -blogi on edelleen avoinna. Ensin mietin sen sulkemista, mutta toistaiseksi sitä voi vielä käydä lukemassa täällä.  Tarkoituksenani oli aloittaa uusi blogi ihan uudella nimellä, mutta blogimaailma on viime vuosien aikana kasvanut niin mahdottoman paljon, että kaikki kivat nimet tuntuivat olevan varattuja. Päätin siis jatkaa tutulla ja turvallisella, koska parempaakaan en tähän hätään keksinyt. Ehkä nimi tulevaisuudessa vaihtuu vielä, ideoita otetaan vastaan. ;)


Aloitin bloggaamisen vuoden 2009 joulukuussa, siitä on kohta kuusi vuotta. Olin kotona hoitovapaalla, kun tyttäreni olivat pieniä ja olin innostunut valokuvaamisesta. Tutustuin blogimaailmaan ystäväni, Valkeaa unelmaa -blogin pitäjän kautta ja hänen innostamanaan uskaltauduin perustamaan oman blogin.

Blogini jutut liittyivät tuolloin sisustamiseen, touhuiluun lasten kanssa ja käsitöiden tekemiseen.
Blogin pitäminen on ollut harrastus, joka pysynyt matkassa mukana, vaikka välillä olen ollut siitä aikeissa luopua. Töihin paluu kotiäitivuosien jälkeen oli tiukka paikka, silloin tuntui ettei blogille ole enää aikaa. Harvasta postaustahdista huolimatta päätin jatkaa ja kirjoittaa silloin, kun siltä tuntui.


 
Kivat kommentit ja blogiystävät usean vuoden ajalta ovat saaneet minut jatkamaan blogin kirjoittamista, vaikka välillä  on tehnyt mieli heittää pyyhe kehään. Olen saanut joitakin kertoja ehdotuksia blogiportaaliin liittymisestä, mutta olen kieltäytynyt. Silloin on tuntunut, että en ehdi blogata tarpeeksi ollakseni mukana portaalissa. Ehkä olisi pitänyt mennä rohkeasti mukaan, en tiedä. 

Avattuani instagram -tilin, pohdin taas, kannattaako bloggaamista ylipäätään enää jatkaa. Instagramia on helpompi päivittää ja siellä on vaivattomampaa kommentoida. Toisaalta tänne on mukavampi kirjoitella pidemmin, kun siltä tuntuu ja osa teistä lukijoista taitaa seurata mieluummin blogikirjoituksia kuin instaa.


Lapset ovat blogin alkuajoista kasvaneet, koti on kokenut muutoksia ja kamera vaihtunut hiukan parempaan, mutta pääpiirteissään sisältö on samantyyppistä kuin ennenkin.  Ilman blogia ei olisi tullut kuvattua niin paljon ja vanhaa blogia on mukava lukea näin jälkeenpäin. Se on ikäänkuin päiväkirja täynnä mukavia muistoja.

Kiitos teille lukijoille, jotka olette jaksaneet pysytellä mukana muutosten tuulten puhaltaessa. Tervetuloa mukaan myös uudet lukijat. :)  Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Haastan seuraavat blogit mukaan kertomaan oman blogitarinansa:

SOL-13
Virkattu lintu
Valkeaa unelmaa
Niinan unelmia


(1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen). 2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. 3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. 5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.)


(Kuvat ovat elokuulta, kun kävimme risteilemässä Itämerellä perheen kanssa.)

8 kommenttia:

 1. moikka ja kiitti haasteesta...yritän pikimmin...ettei äis unholaan ;D

  VastaaPoista
 2. Oli kiva lukea blogisi tarinaa :) Tämä on ollut minulle yksi inspiroivimmista blogeista jo silloin kun itse en vielä blogannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa ihana kuulla <3 Kiitos myös sinule kauniista blogistasi, teillä on aivan ihana talo, on ollut kiva seurata sen vaiheita.

   Poista
 3. Kiitokset haasteesta, vastaan siihen sopivassa välissä :) Sinulla on ihana blogi ja herkän kauniita kuvia. Hienoa, että olet jaksanut jatkaa blogiharrastusta, niin monet ovat lopettaneet tai hiljentyneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi inspiroivasta ja ihanan värikkäästä blogista! Moni blogi on tosiaan hiljentynyt tai lopettanut, mutta uusiakin on tullut paljon lisää. Olen ollut itsekin pari kertaa vähällä lopettaa, mutta en ole malttanut kuitenkaan ja hyvä niin. :)

   Poista
 4. Kiitos ystis :) Koitan ehtiä vastailemaan! Terkkuja koko perheelle täältä palmujen alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirusta, vastaile kun siltä tuntuu :) Ihanaa lomaa, nauttikaa! Täällä saa nautiskella vesisateesta. :D

   Poista

Kiitos viestistä!