9/21/2015

M a a n a n t a i t a


 Kivaa alkanutta viikkoa!
Olen purkanut laukkuja mummulareissun jäljiltä. Sepä on tympeää hommaa, mutta voittaa sentään pakkaamisen. Olen tyytyväinen, että olen saanut kaikki kaapit siivottua ylimääräisestä tavarasta, olen yllättänyt itseni luopumalla monesta tavarasta, muun muassa entisestä lempimukistani! Välillä sitä kaipaa muutosta ja uutta ei voi ostaa, ennen kuin vanhoja pistetään pois. 

Piipahdin ystävän kanssa viikonloppuna peräkonttikirppiksellä. Jotakin pientä kivaa löysin, mutta aika vähän suhteessa siihen, miten paljon myyjiä oli paikalla. Kiersimme kirpputoria kaksi tuntia, ja osa pöydistä jäi vielä tutkimatta valtavan väenpaljouden takia.Pampula on jo pian kuusi kuukautta. Kiinteiden maistelu ja iltapuuro (niin luulen) ovat aiheuttaneet yöheräilyjä ja unet ovat aika katkonaisia. Muuten vauveli on hyväntuulinen, hymyilevä ja lattialla viihtyvää sorttia. Uteliaisuus vain kasvaa ja pieni tarraa kaikkeen mihin kädet yltävät. Nytkin hän kieriskelee lattialla, pois peiton päältä kohti uusia seikkailuja ;)

Kauniita syyspäiviä kaipaisin vielä lisää, hieman aurinkoa ennen pimeää loppusyksyä. Muutamat kesäkukat vielä sinnittelevät ensimmäisiin pakkasiin asti, joitakin syyskukkiakin ajattelin hankkia kuolleiden tilalle. 


Houkuttelin tokaluokkalaisen virkkaamaan kun ''ei ollut mitään tekemistä''. Hän olisi taitava, mutta ei taida virkkuut kiinnostaa kuin hetken vaan. Ompelukoneella ompelu kiinnostaisi kyllä, mutta sitä varten pitäisi löytää hiukan enemmän yhteistä aikaa. Ja niinpä vain kaverit näyttäisivät vievän voiton kaikesta muusta puuhasta.  Saman tien läksyjen ja välipalan jälkeen ollaan jo soittelemassa naapureita leikkimään.

6 kommenttia:

 1. Tuossahan oli hyvin tuttuja juttuja :D sopii meidänkin arkeen. Meidän kohta 6kk heräilee öisin jatkuvasti :/ kiinteitä maistellaan innokkaasti, mutta sitten vastapainona nää levottomat yöt. Vaikka ei nuista pienistä tiedä, miksi heräilevät.. Meillä myös nimittäin kieritään sohvan alle :D joten liekkö sitten uudet taidotkin herättelee?

  ja tokaluokkalainen on meillä innokas virkkaaja ja ompelukone pitäis saada. Meillä vaan sillä erolla, että minun pitäisi alkaa opetella käsityöjuttuja, kun meillä tyttö toimii äidin opettajana :) ja onkohan tuossa iässä jotain maagista, kun täälläkin kaverit on tullu vaan entistä tärkeämmiksi?

  Mukavaa syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, miten muillakin smaoja juttuja meneillään, vertaistukea :) Kivaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihania kuvia taas! Pitääköhän minun nyt sinun takia liittyä siihen instaan ;)
  SannaM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Instassa on kyllä vaikka mitä, toisaalta huono juttu, sinne unohtuu helposti liiaksikin katselemaan kauniita kuvia :)

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia sinulla täällä!Itsellä on insta, mutta puhelin huollossa ja varapuhelimessa ei niin hyvä kamera. Sinne on kyllä kätevä päivitellä kivoja otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Instaan on tosiaan hieman nopeampi päivitellä kuulumisia kuvien kera :)

   Poista

Kiitos viestistä!