9/02/2015

Syksyisiä juttuja

Syksy tuntuu ja näkyy. Hassua, miten muutos tapahtui saman tien kun elokuu vaihtui syyskuuhun. Puin tänään takin ensimmäistä kertaa päälle sitten kesäkuun. Jalat tuntuvat kaipaavan villasukkia ja vauva nukkuu taas hyvin ulkona. Lampaantaljat oli kiva kaivaa taas kaapista. Nyt varmaan uskaltaa pakata jo kesävaatteet laatikkoon.

Kävelytien varrella olevat lumimarjapensaat notkuvat valkoisia marjoja, en voinut vastustaa kiusausta ja nappasin pari oksaa mukaan.


13 kommenttia:

 1. Lumimarjojen herkkyyttä ja syksyn kuulaita aamuja!
  Ihana syksy, tervetuloa!
  Lempeitä kesätuulia vielä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Syyskuu on yksi lempikuukausisitani, jos ei sada koko ajan vettä. Toisaalta sadepäivinä voi hyvällä omalla tunnolla puuhastella kaikkea mukavaa sisällä ;)

   Poista
 2. Anonyymi2/9/15

  Hei! kuinka pystyy liittymään lukijaksi, en löydä tältä sivustolta sitä lukijat kohtaa?
  T. tumpelo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, itse olen lisännyt uusia blogeja lukulistalleni kopioimalla blogin osoitteen ja liittämällä sen bloggerin lukuluetteloon (omalle blogger sivulle) kohtaan lisää.

   Poista
  2. Anonyymi4/9/15

   Jes, kiitos, onnistui :)

   Poista
 3. Anonyymi2/9/15

  Hei, kiva blogi sinulla. Olen edellistä blogiasikin lukenut mutten tainnut kommentoida. Teillä on niin kaunis koti.
  Itselläni tytöt 7v ja 10v ja iltatähteä olemme haaveilleet ja toivoneet tässä jo tovin. Miten teillä isot tytöt ottivat tiedon vauvasta ja hänen syntymänsä.? Minua mietityttää ikäeroasia, onko meillä sitä jo "liikaa" jos meille iltatähti suodaan. Monesti kuulee kommenttia että lyhyt ikäero yhdistää ja lapset ovat läheisempiä. Itse jotenkin ajattelen että suurempia tekijöitä ovat perheen sisäiset suhteet ja kemiat. Elämässä on niin paljon asioita jotka voivat yhdistää tai erottaa sisaruksia ja perheitä.
  No nyt kommenttini karkasi jo ihan muille teille, aurinkoa päivääsi :)
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanniska ja kiitos :) Meillä nuorempi siskoista suorastaan toivoi pikkusisarusta eikä meinannut pysyä housuissaan kun kuuli uutisen. Vanhempi sisko otti uutisen vastaan maltillisemmin, ei hirveästi innostunut, mutta ei ollut pahoillaankaan asiasta. Olin todella yllättynyt, miten innokkaasti vanhempi siskoista on hoitanut vauvaa heti syntymästä asti. Isosiskoista on oikeasti apua vauvan kanssa (suuremman ikäeron hyviä puolia). Vauva on koko perheen yhteinen ilo ja isosiskoille todella tärkeä. Joka päivä he viettävät aikaa vauvan seurassa ja häntä esitellään mielellään myös ystäville. Vauva on ollut aivan mahtava juttu meidän perheessä, isosiskotkin osaavat nauttia eri tavalla vauva-ajasta, kun ovat jo isompia. Sisarukset ovat rikkaus <3 Toivotaan että teidänkin haave iltatähdestä vielä toteutuu! :)

   Poista
 4. Sinulle on haaste blogissani :) http://pompeli.blogspot.fi/2015/09/blogitarina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, vastaan haasteeseen heti kun ennätän. :)

   Poista
 5. Kauniita syksyisiä juttuja ja uusi blogi näyttää myös ihastuttavalta! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttää! Ihanaa syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa syksyä myös sinulle! :)

   Poista

Kiitos viestistä!