10/06/2015

Peili hakusessa


Hieman syksyisempää ilmettä kotona. Tavaroita karsiessani meinasin jo luopua Mailegin pupusesta ja ketustakin, mutta en sitten raaskinutkaan :) Onhan ne aika vekkuleita, kaverit saivat vielä jatkoaikaa ja jäivät tuohon pöydälle hetkeksi istumaan ennen kuin kiikutan ne takaisin yläkertaan.

Siirsin tuon alla olevan peilin eteisestä olohuoneeseen. Voi kun löytyisi eteiseen jokin vastaavanlainen vanha. Nyt siellä on lipaston päällä pieni, sumea vanha peili. Ajaa joten kuten asiansa, mutta toimii kyllä enemmän koristeena kuin varsinaisessa tarkoituksessaan. Eteiseen tarvittaisiin suurempi lipasto ja olen alkanut haaveilemaan vanhasta peililipastosta, siinä olisi kaikki samassa paketissa! Toivotaan, että siisti sellainen osuisi kohdalle (sopuhintaan:).


Täällä oli tänä aamuna jo kuuraa maassa ja lapset pukivat vihdoin suosilla ulkovaatetta päälle. Talvi on tulossa! Onneksi kaikki lasten talvikamppeet on hankittuna ja kaapissa odottamassa. Muutama pipo pitäisi kyllä vielä neuloa..


Kivaa viikkoa sinulle!
Minulla on tänään ohjelmassa tanssiharkkoihin kyyditystä..6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista!
  Valoisaa syyspäivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu, kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihania kuvia ❤ ja tsemppiä sekä ekaluokkalaisen kanssa eloon että katkonaisiin uniin- meillä "kärsitään" myös molemmista :) unet ovat olleet enrmmän tai vähemmän katkonaisia koko ajan tuon pienen miehen (1v2kk) syntymän jälkeen ja kyllähän sen ainakin juuri huonona muistina ja lyhyempänä pinnana huomaa. Meillä esikoista lukuunottamatta kaikki muut neljä ovat olleet "huonoja" nukkuja, ensimmäiset koko yön nukkumiset ovat tapahtuneet täällä vasta lähempänä kahta- kolmea ikävuotta. Sitä täällä odotellaan :D onneksi aina välillä on niitäkin öitä että herätyksiä on vaikkapa vain kaksi. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P! :) Valvomiset onneksi kestää, kun tietää että jossain vaiheessa se helpottaa. Mutta on lapsissa kyllä eroja. Toiset nukkua posottavat ihan pienestä pitäen koko yön mittaisia unia ja toiset heräilevät tämän tästä. Täytyy yrittää levätä sopivissa väleissä jos mahdollista. Päiväunet ovat välillä paikallaan, vaikka aina ei malttaisi ;) Miestä vain välillä säälittää, hän kun joutuu kuitenkin käymään töissä vaikka heräilee myös öisin vauvan itkuun. Toivotaan, että teilläkin pian yöheräilyt helpottavat! Kivaa syksyistä viikonloppua!

   Poista
 3. Mä löysin eilen kivan vanhan peilin kirppikseltä. Ja maksoi vaan vitosen! Huimaa!
  Ihana H ♥ Kohta nähdään, terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, välillä sitä vain onnistaa. Itse törmäsin kesällä kivaa peiliin, mutta silloin ei muka ollut tarvetta ja paikkaa sellaiselle. Höh! Kiva nähdä pian! :)

   Poista

Kiitos viestistä!