10/18/2015

Sininen huone muutoksen jälkeenIsoimman tytön huoneeseen tuli kivasti tilan tuntua, kun iso ja korkea sänkysohva lähti.  Vanha rautasänky olisi ollut aivan ihana, mutta tässä huoneessa sängylle paras paikka on vinokaton alla, siten tulee parhaiten matala tila hyödynnettyä ja korkeaa tilaa jää muuhun käyttöön.


Huoneeseen hankittiin uutena ainoastaan Ikean koulupöytä ja pieni peltilipasto. Etsiskelin vanhaa sopivaa pöytää jonkin aikaa, mutta sitten iski kyllästys etsimiseen ja tyttö halusi pian oman pöydän. Päädyimme Ikean korkeakiiltoiseen pöytälevyyn ja jalkoihin. Voihan se olla, että jos jossain vaiheessa tulee kaunis vanha pöytä vastaan, niin Ikean pöytä saa lähteä tai siirtyä ompelukonepöydäksi.. 


Toinen ruokapöydän penkki sai paikan huoneesta, kun se ei mahtunut mihinkään muualle. Se on ollut tarkoitus maalatakin, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Onneksi penkki sopii tähän huoneeseen kivasti tuollaisenaankin. Ikkunanäkymät eivät silmiä hivele, mutta eipähän ainakaan kukaan pääse kurkistelemaan ikkunoista sisään ;)

Alimman kuvan nojatuoli on pyörinyt jo pitkään ylimääräisenä siitä asti, kun siirsin sen pois alakerrasta tilaa viemästä. Nyt sille vihdoin löytyi sellainen paikka, että siinä tulee istuttuakin. Tuoliin on mukava istahtaa mm. iltasatua lukemaan (tällä hetkellä meillä kesken Veljeni Leijonamieli ja loppusuoralla jo ollaan, jännää!).

1 kommentti:

Kiitos viestistä!