10/02/2015

Vielä mahtuu


Muistatko vielä tämä mekon? Katariina Mekkotehdas kirjasta. Postasin siitä pari vuotta sitten täällä. Se mahtuu tytölle vieläkin ja koko oli muistaakseni 110/116cm. Kiva malli, kohta alkaa olla tunikamittainen. Koskahan olisi taas aikaa ommella jotain kivaa tytöille..


Ruokapöydän päätypaikka on pian varattu vauvalle. Syöttötuoli on jo hankittu ja sitä vähän jo testailtukin :) Ihan Ikean perusmalliin päädyimme, helposti puhdistettava ja oma ruokataso olivat vaatimuksina. 

Saimme sukulaiselta lainaan Bumbo -vauvanistuimen. Siinä vauva on istuksinut muutaman kerran muiden seurassa ruokapöydässä. Kaikista kätevin se on kuitenkin suihkussa. Vauvalle on helppo tehdä iltapesut, kun hän istua nököttää paikallaan ja vanhemmilla on molemmat kädet vapaana. Säästää hieman aikaa ja vaivaa, kun joka ilta ei tarvitse viritellä kylpyvesiä ammeeseen.  
Iloa ja lepoa viikonloppuun!4 kommenttia:

 1. Suloinen mekko! Nuo Mekkotehtaan mekot on kyllä pitkäikäisiä kun monet mallit menevät tosiaan myös tunikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika :) Mietin juuri, että voisin vähän lyhentää joitakin malleja tunikamittaiseksi tokaluokkalaiselle, kun 140 senttiselle ei tahdo enää löytyä niin kivoja vaatteita. Pitäisi löytää jostain kivaa kangasta ensin..

   Poista
 2. Anonyymi3/10/15

  Ihania kuvia <3 Mistä olet löytänyt noin kivan värisen vahakankaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liinakangas on ostettu Niittylä home nettikaupasta.

   Poista

Kiitos viestistä!