11/09/2015

Tänään 7 kk


Ei voi olla totta, tämä ihana pikku vekkuli on tänään jo 7 kk! Hän ryömii, kierii ja tutkii innokkaasti ympäristöään. Hän löytää nurkat ja koloset, joista löytyy kivoja johtoja ja kiellettyjä juttuja ;). Takan alaluukkua on myös tosi kiva kolistella ees taas..Kirjoittelen pian lisää kuulumisia paremmalla ajalla!

8 kommenttia:

 1. Onnea pienelle :)
  Niin nopeasti se ensimmäinen vuosi aina hupsahtaa. Ihania hetkiä sinne teille!

  p.s. onko tuo teidän talo jonkun talotehtaan vakiomalli? Ikkunat on kauniit ja keittiö-olohuone vaikuttaa niin toimivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Meidän talo on Oravaistalon mallistosta ja ostimme sen niin viime tipassa, että meillä oli vain pari viikkoa aikaa tehdä muutoksia suunnitelmiin. Muutimme mm. ikkunat t-ikkunoiksi ja keittiö muuttui aika paljon alkuperäisestä (saareke, kaappeja pois, hellan ja jääkaapin ja pakastimen paikat vaihtuivat jne...). Yhtenäinen tila on ollut toimiva ja keittiössä on mukavasti pöytätilaa touhuilla. Joskus tulevaisuudessa toivoisin vielä isompaa olohuonetta ja tilaa isommalle ruokapöydälle..lisäksi tällainen pitkulan mallinen tila ei ole mieluisin mahdollinen ratkaisu. Makuuhuoneiden neliöistä olisi puolestaan varaa vähän tinkiä. Uudesta, vielä toimivammasta kodista haaveillen... ;D)

   Poista
 2. Onnea pienelle tutkimusmatkaajalle ❤

  VastaaPoista
 3. Kovin tutun kuuloista ;) Samat touhut meilläkin. Ihanat kuvat ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ikään kuuluvia juttuja siis, on ne vauvelit niin ihania. <3

   Poista

Kiitos viestistä!