12/22/2015

Viimeisiä viedään
Heipat sinne joulutohinoiden keskelle! Me vietämme tämän joulun pois kotoa mummuloissa, joten täällä jouluvalmisteluissa on päästy tällä kertaa vähemmällä. Pikku taapertaja valvottaa edelleen meitä aikuisia, välillä konttailee, seisoo ja touhuaa öisin ja välillä vain heräilee usein.

Enää eivät ole mitkään tavarat turvassa sohvapöydällä ja muilla matalilla tasoilla, jonne mini ylettyy noustessaan seisomaan. Vahtia täytyy jatkuvasti ettei satu haavereita, meneväistä sorttia tuo meidän vaavi. Mutta ovathan nuo pikkuiset niin hurmaavaa seuraa, iloa ja naurua tuovat tullessaan.


Isommat tytöt saivat tänään todistukset ja nyt pääsevät vihdoin ansaitulle lomalle. Aattoa odotetaan täällä kovasti ja päiviä on laskettu jo pidemmän aikaa. Täksi illaksi on meillä aikuisilla vielä paljon hommaa, lahjojen paketointia ja tavaroiden pakkaamista. Auto täytyy pakata tänä iltana valmiiksi, jotta pääsemme heti aamusta matkaan. Aloitin vähän viime hetkellä virkkaamaan tytöille joululahjoja ja nekin pitäisi yrittää saada tänään valmiiksi.

Olen virkkaillut iltaisin katsoessani Netflixistä tätä sarjaa ja se koukutti minut täysin. Nyt vain seuraavaa kautta odotellessa..Toinen, josta tykkäsin kovasti on Yle Areenasta katsomani Kotikylä. Uusin jakso taitaa olla vielä katsomattakin, joten siinäpä hyvä virkkauohjelma tälle illalle. Vinkatkaas muuten muitakin hyvin sarjoja, joista olette kovasti pitäneet!


En ole ehtinyt ja jaksanut kirjoitella tänne blogiin vähään aikaan, joten nyt tällainen kunnon kuvapläjäys sitten kerralla.  Joulukuusta meille ei tänä vuonna hankittu lainkaan, mutta onneksi lapset pääsevät koristelemaan kuusta huomenna mummulassa. Nyt kipaisen yksin vielä kirjaston kautta (jotain hyvää joululukemista) kaupoille ja toivon, että välttyisin pahimmalta jonotukselta.

Jännittävää joulunodotusta sinne ruudun toisellekin puolelle!

ps Tarkat varmaan kuvista huomasivatkin, että innostuin jonkin aikaa sitten järkkäilemään olohuonetta uudelleen. Neljän ja puolen vuoden jälkeen (se aika ollaan tässä asuttu) tuntui jo  kaipaavan vaihtelua, vaikka periaatteessa aikaisempi järjestely taitaa olla se toimivin. Mutta jonkin aikaa näin ja vaihdetaan sitten kun taas kyllästyttää.

8 kommenttia:

 1. Ihania jouluisia kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista ja tunnelmallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä ihanan tunnelmallista aikaa😊

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Ihanaa joulunaikaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin sinne teille! ❤

   Poista
 4. Voi miten ihanat kuvat kauniista kodistanne!!!! Huokaus! Mukavaa joulua :)
  P.s. Tykättiin kovasti Netflixin sarjasta Rita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni ja ihanaa joulua teille myös! ❤Ja kiitos ohjelmavinkistä, täytyykin seuraavaksi katsoa sitä.

   Poista

Kiitos viestistä!