1/30/2016

Kukkanuttura


Hiusten letittäminen on tällä hetkellä muotijuttu, jota ei kolmen tytön äitinä ole voinut sivuuttaa. Tutkiskelin kirjakaupassa ennen joulua kauniita lettikirjoja, mutta ne jäivät kuitenkin vielä kaupan hyllylle odottamaan. Kotona tutkiskelin lettiohjeita netistä ja löysin sattumalta YouTubesta Jenni's Hairdays videoita, joissa näytetään kuinka ihania lettikampauksia tehdään. Suosittelen! Itse aion kokeilla vielä vaikka mitä kunhan on sopivasti aikaa ja tytöillä kärsivällisyyttä istua paikallaan.

Ohjeista valikoitui kokeiltavaksi mm. kukkanuttura, joka jäi kuitenkin hiukan löysäksi muutamien kokeilujen jälkeen. Laatikosta löytynyt panta pelasti kampauksen ja sen jälkeen se kelpasi myös perheemme pikku prinsessalle. Kampaus vaati tietenkin vielä kaverikseen siihen sopivan asun ja pari ballerinapyörähdystä.


Vielä kun oppisi letittämään ihania kampauksia omiin hiuksiin..6 kommenttia:

 1. Waude, aivan ihana kampaus ja tyylikäs ballerina! Mulla olisi myös kolme pitkätukkaista neitosta talossa. Pitäisi varmasti nyt innostua, kun kohta eivät letit kelpaa enää...

  VastaaPoista
 2. Meillä minä taidan olla innokkaampi kuin tytöt. Etenkin vanhempi on ponnarityyppiä, mutta videoita katsomalla olen saanut hänetkin vähän innostumaan. 😄Arkiaamuina ei mitään kovin monimutkaisia juttuja välttämättä ehdi, mutta videoista saa kivoja nopeamminkin toteutettavia ideoita.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi31/1/16

  Oi mikä letti! Olisi niin ihana osata tehdä erilaisia lettejä,myös itselle. Mulla asustaa täällä kaksi tyttöä ja pieni poika joiden kanssa kovasti yritän harjoitella, tyttöjen hiuksiin lähinnä, pieni poitsu kelpuuttaa pelkän töyhtön otsatukkaan ;) On sinulla todella kaunis koti ja tytöt jota kuvailla!
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Videoiden avulla on minusta helppo opetella letintekoa. Aloittelee niistä helpoimmista ja etenee siitä sitten. Kivaa puuhaa jos vain lapset malttavat istua paikallaan, lastenohjelmien pyöriessä olisi varmaan aika otollinen aika harjoitella. :)Meidän vauvallekin on testailtu tupsua, kun hiukset tahtovat kasvaa pian silmille. ;)

   Poista
 4. Mielettömän upea letti ♥ Lettikirjoja olen itsekin kaupoissa selaillut mutta enpä ole myöskään (vielä) ostanut. Kiitos youtube-vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Meillä ei olla ehditty harjoitella mitään uutta nyt vähään aikaan, mutta ehkä viikonloppuna olisi taas rauhallinen hetki kokeilla jotain kivaa lettiä..

   Poista

Kiitos viestistä!