2/10/2016

Kotipäiviä

Täällä sitä vain kotona köllötellään, kun lapset sairastaa. Isoin pääsi kouluun viikon kotona olon jälkeen. Oli selvästi iloinen päästessään kouluun, kun kotona on tylsää ilman kavereita. ;D Keskimmäinen valittelee, että ei ole mitään tekemistä. Jotakin askartelua pitäisi keksiä, mutta äitikin on vähän väsynyt ja kurkku tuntuu karhealta. Kun nyt vain tässä itse pysyisi terveenä!

Ennen joulua askartelin uusia tulitikkuaskeja takan reunalle ja kyllähän niitä kuluukin kun tuota takkaa lämmittelee. Kivoja papereita olen ostanut mm. Tigerista.


Vauveli jaksaa jo touhuta kovasti yskästä huolimatta, 
useimmiten kyllä kiinnostaa ihan muut jutut kuin omat lelut. 
Ruoka ei vaan tahdo maistua pienelle potilaalle, täytyy keksiä kaikenlaisia viihdykkeitä, 
että saa huomaamatta ujutettua vähän ruokaa suuhun. 

Olin eilen jumpassa piiitkän tauon jälkeen ja täytyy sanoa, että oli aika rankkaa, mutta hyvällä tavalla. Nyt täytyy yrittää raahautua tunneille säännöllisesti, lähteminen on vaikeaa pitkän tauon jälkeen. Mutta se olotila liikunnan jälkeen..energisempi ja pirteämpi!

8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne! Ihana lempeän leppoisa tunnelma näissä kotikuvissa. Mäkin koitan hiljakseen aloitella saliharrastusta tauon jälkeen ja ensin on tosiaan vaikeaa, se hyvä fiilis ja energia onneksi palkitsee ja antaa motivaatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Toipumaan päin ollaan. Niinhän se flunssa iski sitten minuunkin, mutta ehkä ensi viikolla pääsen taas liikunnan pariin. Tsemppiä sinne salihommiin, pidetään harrastuksesta kiinni! ;)

   Poista
 2. Kaunis koti teillä <3 tykkään kovasti sun sisustustyylistä, ihastuttavaa, harmonista, kauniita värejä ja rentoa. Yksi lempiblogeistani tällä hetkellä :)

  Tuuhan viereilulle:)

  Paranemisia ja viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku ihanasta kommentista! <3 Kivaa viikonloppua sinulle myös. :)

   Poista
 3. Pikaista paranemista!
  Ihania juttuja olet ahkeroinut, pipot, letit, pöllöt...!
  Tulit mieleeni tässä eräänä yönä, kun kuudetta kertaa kellistin unissaan istumaan pyrkivää vauvaa takaisin vaaka-asentoon. Joten hyviä yöunia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Yöunet ovat taas olleet pari yötä kortilla, kun pikkuinen on valvonut useita tunteja öisin (mikä sitä riivaa? x). Toivottavasti teillä ei ole mennyt ihan yöhulinoiksi. Kivaa vauva-arkea sinne!

   Poista
 4. Paranemista sinne! Täytyy todeta että vaikka on sama tapetti ja sohvakin - niin onpa Lotalla sama Bambi-pyjamakin kun tyttöselläsi , hihi hih :) Nyt jo tosin pieni ... mutta oli ihan lemppari aikoinaan.
  Tsemppiä pikkuisen kanssa öihin ja terveisiä kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Pyjama isosiskolta peritty, haalistunut ja venynyt, mutta ihan tytön lemppari myös. :) Tsemppiä myös sinne pikkuisten kanssa, on tää vauva-arki aika hengästyttävää välillä!

   Poista

Kiitos viestistä!