2/03/2016

Norjalaismyssy tupsuilla


Ja taas yksi vauvamyssy, hyväksi todetulla mallilla. Muuten perus norjalaismyssy, mutta lisäsin ''ainaoikein'' raidat, lopetin kavennukset vähän aiemmin ja lisäsin kaksi tupsua. Lankana Drops Nepal ja tämän ohjeen pienin koko. Mahtui meidän vauvalle päähän n. 8,5 kk asti. Kuvat otettu jo aikaa sitten, mutta nyt vasta sain tämän julkaistua. Harmi että en tehnyt vähän isompaa kokoa, sillä myssy on jo pieni ja vauva täyttää jo ensi viikolla 10 kk!


Mummu on neulonut neuletakin tällä ohjeella, lankana Novita wool. Kiva perusmalli, johon ei kyllästy.


Tammikuu kului täällä aika vähäunisissa merkeissä, mutta nyt tuntuisi jo vähän helpottaneen. Pikkuinen heräilee edelleen joka yö konttailemaan, mutta rauhoittuu aikaisempaa nopeammin. Päivisin on kova meno päällä ja tavarat saavat kyytiä. Typykkä levittää kaiken jonne ylettää, laatikot täytyy yrittää laittaa visusti kiinni, muuten on äidille tiedossa lisähommia. ;) Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. Kiva kuitenkin, että tuli lisää lunta ja samalla valoa.

Kivaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen lapsi ja myssy <3 tuo norjalaisen malli on kyllä kaunis! Pitäiskin itsekin varmaan omalle vauvalle kutoa pari tuollaista, lankaa vain tarvis ensin hakea kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! <3 Suosittelen tätä mallia, kiva neuloa 😊

      Poista

Kiitos viestistä!