3/15/2016

POMPdeLUX SS16 Something for boys


Vaikka itselläni ei ole poikia, olen aivan ihastunut tämän kevään poikien POMP -mallistoon. Paljon kivoja housu- ja shortsimalleja ja erilaisia paitoja. Materiaalit ovat tosi laadukkaat ja tuntuvat ihanilta. Poikien mallistossa on myös paljon GOTS merkittyjä luomupuuvillatuotteita. Värit ovat rauhalliset ja ne sopivat niin kivasti yhteen, että yhdistely on todella helppoa.

Yllä olevissa kuvissa Olivehill shirt koot 80-152cm ja Malin shortsit. Shortsikangas on ohutta joustofarkkua, todella pehmeä ja joustava = mukava päällä. Samaa mallia on myös täyspitkänä farkkuna koot 80-152cm.


Yllä isojen poikien (110-152cm) Orwell shortsit. Samaa shortsia on myös pienille (80-104cm) resorivyötäröllä. Orwell -sarjaan kuuluu myös pitkät housut sekä isoille että pienille pojille. Materiaali on ihanan samettimaista, tukevaa ja joustavaa puuvillaa. Värivaihtoehtoja on tässä sarjassa viisi!

Yllä väljän malliset Waverly sarjan shortsit ja pusero, koot 80-152cm. Pehmeää ja rentoa puuvillacollegea, väreinä  green ja navy.


Watson tähtishortseista löytyy koko 80-152cm ja ne ovat napakkaa ja laadukasta luomupuuvillaa. Kuvassa parina mukava ribbipuuvillapaita Sudbury petrol. Nämä perus ribbipaidat ovat ihanaa laatua, pysyvät siisteinä pesusta toiseen. Olen saanut niistä paljon hyvää palautetta poikien äideiltä.

Sitten omaa lempiväriäni vaaleaa petroolia. Pienten malliston (80-152cm) Paradise telttapaita ja parina pienten poikien United pants. IHANAT. United -sarjaan kuuluu myös shortsit isoille ja pienille (80-152cm), muuten sama malli siis, mutta shortsipituus.


Isojen poikien (110-152cm) petrooli Oakdale tarjous t-paita (edustajalta ostettuna kaksi paitaa yhteensä 26,99, yhden hinta 16,99) ja Richland shortsit (kot 80-152cm).


Vähän siistimpään menoon, aivan ihana Seabrook paita pellavaa/puuvillaa (koot 80-152cm) ja pienten poikien Tafton pants (80-104cm).


 Isoille pojille (110-152cm) on kahta farkkumallia, toiset ovat tukevat ja kestävät perusfarkut, malli Vieste ja toinen vähän kapeampi stretch- malli Niagara (myös tummana).

Yllä yhdet suosikeistani, pienten (80-104cm) Pomona housut tukevaa pellavasekoitetta. Samaa sarjaa on myös shortsina sekä isoille että pienille.


Ja vielä lopuksi tukevaa ja pehmeää luomupuuvillacollegea. Trento collegepaita, isoille kirjaimilla ja pienille tähtikuvalla. Harmaat Trento collegehousut (koot 80-152cm), kiva baggie malli ja pienten Watson collarit (80-104cm).

Valitettavasti poikien vaatekuvia tuli nyt vähemmän kuin tyttöjen.  Kuvaus jäi vähän kesken, kun yksi pikku tytsy heräsi päiväuniltaan.
Koko mallisto löytyy osoitteesta: www.pompdelux.fi. Jos halaut tilata, niin voit laittaa minulle tilauksen sähköpostilla: kri@pompdelux.com  :)

Edustajalta tilatessa säästät hieman postikuluissa, saat POMP -kassin kaupan päälle ja yli 200,- tilaukset tulevat ilman postikuluitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!