4/12/2016

1+12=13

Meidän pieni pampula on  jo yksivuotias! Juhlat peruuntuivat ihan viime metreillä sairauden vuoksi, mutta uusi yritys ensi viikonloppuna. Pulla-vanhuskin täytti 12 vuotta huhtikuun alussa.

Koiran peti on kiva paikka. Pikkarainen käy tervehtimässä Pullaa usein ja osaa jo olla hellävarainen sitä kohtaan. Pulla ei selvästikään oikein uskalla rentoutua pampulan seurassa, mutta käy usein nuolaisemassa pientä naamasta. Pienen ensimmäinen sana oli äiti, mutta myös Pullaa (lulla) on jo tapailtu useamman kerran. Jotenkin niin hellyttävät yhdessä, vauva ja eläinvanhus.

Pulla on selvästi vanhentunut. Kuulo ei ole enää yhtä hyvä kuin ennen ja jalat ovat jäykät pitkän levon jälkeen. Pitkät lenkit eivät tule kysymykseenkään ja lenkkitahti on hidastunut. Tosin metsään päästessään Pulla viipottaa menemään hajujen perässä ;D. Pulla on edelleen helppo houkutella leikkiin ja painiin ja pampulan ruoka-aikana sen löytää takuuvarmasti syöttuolin vierestä päivystämässä.


Pienen taapertajan touhuja on sitten hauska (ja pakko) seurata! Silmän välttäessä tirriäinen on hilpaissut jo kodinhoitohuoneeseen availemaan laatikoita tai pesuainekaapin sisältöä. Pesukoneeseen on myös kiva käydä näppäilemässä vähän uusia säätöjä..


Aivan mahtava ikä olla yksivuotias, maailma on niin täynnä kaikkea uutta ja jännittävää. 

 PS Huomenna muuten alkaa POMPdeLUX postikuluttomuuskampanja, josta kirjoittelinklin jo aiemmin täällä. Voit edelleen jättää halutessasi minulle tilauksen sähköpostiin: kri@pompdelux.com


6 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle! Meidän poika on jo puolitoistavuotias ja vauhtia riittää, huh! Mutta myös niin ihana seurata mitä siellä pienessä päässä keksitäänkin, osaa jo yllättävän paljon asioita, testailee ja harjoittelee juttuja koko ajan sekä seuraa silmä tarkkana mitä muut tekevät ja tekee siten itse perässä. Ihan kaikkea ei voi tehdä pojan nähden, kun ihan kaikkea ei vielä tarvitse oppia... =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heidi! Melkoisia menijöitä tosiaan nämä pikku taaperot ja omaa tahtoa löytyy jo ainakin meillä kovasti. ;) välillä sitä ihmettelee, miten paljon noin pieni voikaan jo osata. Kivoja kevättouhuja teille pikkuisen kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea yksivuotiaalle- ja äidille myös ❤ Täälläkin on vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittämiin tuon 1 v 8 kk kanssa ☺ Mukavaa huhtikuun jatkoa teille ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vahtimista riittää kyllä, mutta kyllä taaperot ovat sitten hauskoja tapauksia ;D

   Poista
 4. Ihana pieni <3 Meidän 1,5v on ihan samanlainen touhottaja. Pesukoneessa välillä ihan kummat ohjelmat käynnissä ja sitten voivotellaan kutistuneita paitoja :D Laatikot on nyt vihdoin saanut olla rauhassa, mutta jääkaapilla on kiva roikkua mustikka varkaissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappi ja tiskinkone vetävät meilläkin magneetin lailla puoleensa. Kenkiä on myös kiva käydä maistelemassa eteisessä..kaikesta huolimatta, niin ihania ja ovat <3

   Poista

Kiitos viestistä!