4/02/2016

Lettipäivä
Kokeilin jokin aika sitten meidän ekaluokkalaiselle 4-osaista läpivetolettiä ja siitä tuli ihanan muhkea. Tuo oli myös yllättävän helppo toteuttaa kun hoksaa idean. Ohje täällä klik.

Letteihin vaikuttaa kyllä tosi paljon letitettävän hiukset, paksuus ja sileys/karheus/kiharuus. Harmi vain, että tytöt eivät ole aina kovin innossaan minun letityksistä. Varsinkin tokaluokkalainen on hyvin kranttu hiustenlaiton suhteen, haluaa vain sutaista ponnarille hiukset, vaikka mitä kivaa ehdottaisin. Välillä sentään kelpaa perinteiset ranskanletitkin. Arkiaamuisin ei tällaisia ehtisi väsäämäänkään, mutta viikonloput ovatkin sitten eri juttu. Täytyykin taas suostutella jompi kumpi tytöistä tänään letitettäväksi .;D

Oletko muuten huomannut, että voit seurata K i r s i k k a p u u -blogia myös facebookin kautta, sivupalkissa linkki!

Aurinkoista viikonloppua, täällä paistaa ihanasti!

3 kommenttia:

 1. Ostin letille kirjan, mutta meidän neiti 5v ei tahto mitään tukkaansa!:D vaikka kuinka yrittäisi niin ei ei... Onneksi samat letit voi tehdä omiin hiuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tuo aina vaihtelee, välillä letitys sopii, välillä ei sitten millään. Onneksi voi aina myöhemmin yrittää uudelleen, jos vaikka mieli olisikin muuttunut. Ja ihanaa jos itsellä on sellaiset hiukset, joihin myös erilaiset letit sopivat. Siinä riittääkin vähän enemmän haastetta, kun omia hiuksia näpertää. ;)

   Poista
 2. Ostin letille kirjan, mutta meidän neiti 5v ei tahto mitään tukkaansa!:D vaikka kuinka yrittäisi niin ei ei... Onneksi samat letit voi tehdä omiin hiuksiin :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!