4/28/2016

Touhukas


Pikku tiitiäisen kanssa touhua riittää. :) Yleensä oleilemme päivisin alakerrassa, mutta välillä pieni päseee myös yläkertaan tutkimaan isosiskojen tavaroita ja leluja. Voi sitä onnea, kun alakerran portti aukeaa ja pieni pääsee kiipemään rappuja itse. Suojaporttien kanssa täytyy olla todella tarkkana, sillä hän kiipeää raput ylös yhdessä hujauksessa. Pikkuinen on innoissaan, kun pääsee välillä isosiskojen ja heidän kavereidensa leikkeihin mukaan. Hän ottaakin kaikki meille tulevat lapset eteisessä hihkuen vastaan.

Yöt sujuvat tällä hetkellä aika mukavasti. Neiti herää korkeintaan kerran yössä (n. klo 4) ja onneksi nukahtaa yleensä uudelleen. Välillä on myös öitä, jolloin kaikki nukkuvat sikeästi aamuun asti. Esikoinen nukkui ensimmäisen kokonaisen yönsä vasta 1,5 -vuotiaana, joten siihen verrattuna nukumme nyt hyvin.


Pian olisi aika aloittaa ulkona hiekkalaatikkoprojekti. Jotakin muutakin mukavaa puuhaa pitäisi keksiä omalle pihalle, kun lähimpään puistoon on jonkin verran matkaa. Isommat tytöt viihtyvät onneksi tiiviisti trampoliinilla. Pihassa olisi muutakin puuhaa, mm. kukkapenkin rakentamista, siivoamista talven jäljiltä, pensaiden siirtelyä, uusia istutuksia.. mutta ne hommat ovat saaneet vielä toistaiseksi odottaa. Aurinkoisia kelejä odotellessa! :)

Kuvassa pikku-neidillä päällään POMPdeLUX lt Hackett hame (koko 80/86 cm, väri rose), joka kuuluu ensi viikon tarjouskampanjaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!