5/03/2016

Jotakin vihreää


Minun ainoat viherkasvit ovat tällä hetkellä ystävältä saatu juoru ja varjoisassa makuuhuoneessa viihtyvä valkokäenkaali. Juorukin on vähän vaaravyöhykkeellä tuossa matalan pikkupöydän päällä, taapero on jo ehtinyt käydä sitä repimässä. Pidän kyllä kasveista, mutta niille sopivia paikkoja on vähänlaisesti eivätkä ne tahdo aina pysyä hengissäkään. Jotakin vihreää silmä kuitenkin aina kaipaa.

Pelargonit ovat minun viherkasveja ainakin osan vuodesta. Niissä on tietysti kauniit kukat, mutta pidän niiden lehtien muodosta ja minusta ne ovat nättejä ilman kukkiakin. Varsinkin nämä pikkuiset uudet versot,  niin söpöjä. Ulkona sitä vihreää sitten riittääkin vaikka kuinka. Kukkapenkin aikaisimmat perennat olivat jo kukassa, hups vaan! Tätä lämpöä lisää kiitos!

Toukokuu, ihana kuukausi.  <3

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös vähän vihreää sisällä, mutta onneksi ovat saaneet olla vielä rauhassa taaperolta :D olisi ihanaa jos olisi jotain kukkiakin, mutta saan ne hengiltä joka kerta :D

    VastaaPoista
  2. Meilläkin keskimmäinen jätti kaikki tavarat pöydillä rauhaan, mutta tämä pienin tallaaja käy kokeilemassa kaikkea mihin yltää. 😊Onneksi kaupasta saa uusia kun vanhat kupsahtaa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistä!