5/29/2016

Päivät touhukkaan seurassa


Huh heijaa! Täytyy kyllä rehellisesti sanoa, että päivät pikku taaperon kanssa ovat välillä aika uuvuttavia. Jatkuvaa siivoamista, vaipanvaihtoa, pottailua, ruuanlaittoa, pyykinpesua, tiedätte varmaan.  Ruokahetket ovat yleensä aina yhtä sotkua, pikkuinen haluaa harjoittella lusikalla syömistä. Lattiaa saa mopata harva se päivä. Pikku sormet ovat jatkuvasti joka paikassa, mitään ei saa tehtyä ilman ''apulaista''.  Pienin kaipaa jatkuvaa seuraa. Kun siskot eivät ole viihdyttäämässä, näkkileivänpalan tai muun sopivan naposteltavan avulla saa sentään syödä itse hetken rauhassa.

Ulkona kivet, hiekat ja multa sujahtavat sutjakkaasti suuhun ja kukkapenkin multaa on kiva levitellä. Pihalla saa pelätä että tallero tippuu terassilta tai rapuista, vaikka pudotus ei korkea olekaan. Päätöntä menoa! :D

Onpahan tullut kitkettyä rikkaruohoja nurmikosta, kun mihinkään aikaavievään ei voi pienen kanssa keskittyä. Hetkeksi kun selkänsä kääntää, niin touhukas on jo hävinnyt pihan toiselle puolelle. On onni, että piha on aidattu koiraa varten! Hiekkalaatikko pitäisi saada pikaisesti paikalleen, siinä olisi pienelle mieleistä puuhaa pidemmäksikin aikaa, eikä tarvitsisi äidin kukkapenkkejä kaivella.

Onneksi on päiväunet, äidille hetki aikaa hengähtää.  Iso onni on myös yhtenäiset yöunet. Yleensä saamme nukkua koko yön rauhallisesti ilman heräilyjä. Se on iso juttu!

Rakas pieni touhukas.  <3

4 kommenttia:

 1. Vaikka nuo pienet ovat niin rakkaita, ovat välillä, myös raskaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, välillä on pakko saada hengähdystauko, niin sitten jaksaa taas.

   Poista
 2. Täällä tuo oli arkea vähän aikaa sitten myös! Ja olihan se ajoittain raskasta. Nyt olen taas jo tottunut tähän helppouteen...
  Ihania kesäpäiviä sinne pikku touhukkaan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vähän uuvuttaa, etenkin jos on välillä aamusta iltaan yksin pienen kanssa. Se auttaa jaksamaan, jos saa hetken touhuta omia juttujaan ihan yksin tai jos pääsee käymään jossain ilman pikkuista. Ajatella, että siivouskin voi olla joskus kivaa, kun saa tehdä sitä ihan rauhassa ilman apulaista ;D Aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

   Poista

Kiitos viestistä!