6/29/2016

Kesäterveisiä! Tässäpä muutama kuva kohta kolmasluokkalaisen esikoisen huoneesta ja seassa kuvamuistoja viiden vuoden takaa. Petivaatekuva on kesältä, kun muutimme tähän taloon. Siskokset nukkuivat tilanpuutteen takia pitkään siskonpedissä, sivustalevitettävässä sängyssä. Ja vielä edelleenkin siskon viereen on välillä hyvä nukahtaa- <3

Täällä ollaan nautiskeltu kesäisistä keleistä ja kamera on jäänyt laukkuun pölyttymään. Koneen kovalevyltä pitäisi tyhjentää tavaraa, jotta saisi uutta ladattua. Päivät hujahtavat muutenkin niin vauhdilla, että mihinkään ylimääräiseen ei tunnu nyt jäävän aikaa.

Pienimmällä (kohta 1 v 3kk) pukkaa poskihampaita ja neiti on ollut välillä itkuinen ja kiukkuinen, yöt ovat sujuneet kuitenkin ilman heräilyjä. Ruuanlaitto ja siivouspuuhat ovat haastavia, kun pieni roikkuu lahkeessa ja vaatii syliä ja seuraa. Päiväunet ovat  kesän myötä lyhentyneet ja aamut alkavat aikaisemmin kuin ennen, valo ja lämpö...Mutta seura on mitä parhainta ja on huimaa, miten paljon pieni voi oppia koko ajan uutta! Yleensä ruokailut sujuvat yhteispelillä, mutta tänään neiti söi ruoka-annoksensa kokonaan omalla lusikallaan ilman äidin apua. Ulkoilukin sujuu jo leppoisammin kuin alkukesästä, kivet eivät sujahda enää jatkuvasti suuhun ja rapuissa kulkeminen sujuu ylös ja alas. Ihanaa, kun ulos lähteminen on kesällä niin helppoa!

Miehen loma alkaa perjantaina ja pääsen vihdoinkin toteuttamaan pieniä maalaus- ja ompeluprojekteja. Pihalla riittäisi myös puuhaa, mutta katsotaan mitä ehditään. Tytöt odottavat kotimaan lomareissuja, joista on ollut jo vähän puhetta. Mitään tarkempaa suunnitelmaa meillä ei vielä ole, säiden ja fiiliksen mukaan mennään ja katsotaan mihin päädytään. :)

Mukavia kesäpuuhia myös sinulle! :)

4 kommenttia:

  1. Kiitos Elisa! :) Itsekin pidän tosi paljon tuon huoneen tunnelmasta. Harmi vain, että siellä tulee vietettyä aikaa niin vähän. Välillä pötköttelen hetken sängyllä ja kysyn tytöltä, että mitä jos äiti muuttaisi tähän sinun huoneeseen... ;D

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! Meillä myös samoja "tunnelmia", kun meidänkin pikkuinen kasvattaa juuri yhtä poskihammasta ja on ihan eri poika, kuin yleensä. Jospa kohta helpottaisi, niin teillä kuin meilläkin! :)

    VastaaPoista
  3. Jännä juttu, miten hampaiden tulo tekee joillekin niin kipeää. Toisilla ei tunnu missään. :D Meillä isosiskot ovat saaneet kokea tuon ärtymyksen ihan kunnolla, kun pikkusisko on purrut heitä useamman kerran! Nopsasti tuo näyttäisi onneksi menneen kuitenkin ohi, tänään oli jo tosi hyvä päivä ja neiti oli aurinkoinen oma itsensä. Toivottavasti teilläkin pian jo helpottaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistä!