9/27/2016

Teknisiä ongelmia ja POMPdeLUX tarjouskamppanja

Tervehdys pitkästä aikaa!

Blogini on elellyt jo pitkään hiljaiseloa. Meillä on ollut tietokoneen kanssa jo pidempään ongelmaa ja se tuli sitten viimein tiensä loppuun, kun perheen pienin kaatoi vesilasin pöydälle ja kone imaisi sitä sisäänsä. Uusi kone on nyt hankintalistalla, toivottavasti saadaan se mahdollisimman pian. Haaveilen myös uudesta kamerasta, mutta toistaiseksi täytyy tyytyä kuvailemaan vielä vanhalla.

Tänne kuuluu hyvää. Arki tahtoo kyllä viedä mennessään ja kotikuviakin on tullut otettua vähänlaisesti, kun aina tuntuu olevan sotkua ja kiirusta tehdä muita juttuja. Itsekään en ole ennättänyt juuri blogeihin syventyä, instassa käyn välillä pikaisesti kurkkaamassa muiden kuvia ja välillä jokunen kuva tulee sinne itsekin ladattua. Haaveilen siitä, että ehtisin pitkästä aikaa keskittymään myös käsitöihin.

Aion kyllä palailla blogiin vielä syksyn mittaan, jos täällä vielä muutama lukijakin olisi kuulolla näin hiljaiselon jälkeen. ;D

Tässä samalla ajattelin vinkata teille huomenna alkavasta POMPdeLUX tarjouskampanjasta, joka kestää 28.9 - 2.10. Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan Shopping Advisorin kautta tehdyissä tilauksissa. Etenkin fleecetakkeja täytyy mainostaa, ne ovat aivan ihanaa nyppyyntymättömäksi ja sähköistymättömäksi käsiteltyä paksua, pehmeää ja lämmintä fleeceä. Omilla tytöilläni on ollut niitä käytössä ja suosittelen lämpimästi, säilyvät siisteinä käytön ja pesun jälkeenkin. Fleecetakkien värivalikoiman ja muut tarjoustuotteet pääset kurkkaamaan täällä klik.

Halutessasi voit jättää minulle tilauksen sähköpostilla : kri@pompdelux.com. Jos asut pääkaupunkiseudulla voit myös varata minulta Social Shopping -tilaisuuden, jolloin pääset  tutustumaan mallistoon livenä yhdessä ystäviesi kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!