12/31/2016

Heipat joulukuulle


Niin se vain taas vuosi vierähti ja nyt eletään jo vuotta 2017! Toivottavasti teille kuuluu hyvää.

Joulu mennä hujahti niin nopeasti. Ensimmäistä kertaa ikinä joulukuusi on saanut ilahduttaa meitä tammikuun puolelle. Eilen riisuin kuusesta koristeet, mutta se jäi vielä tuomaan tunnelmaa valoineen.  Tuntuu varmaan kolkolta kun kuusi lähtee, pitäisiköhän tilalle kehitellä jotakin isompaa viherkasvia, heh! ;). Osa perheestä on sairastelut jouluna ja välipäivinä, mutta itse olen toistaiseksi pysynyt terveenä. Toivotaan, että taudit pysyvät nyt poissa koko talven ja kevään!

Perheen pienin on kasvanut hurjasti ja uusia sanoja tupsahtelee tuon tuosta. Niin ihana pieni touhuaja, jota koko perhe haluaa halailla ja pusutella jatkuvasti. Kyllä vain taaperot osaavat olla hurmaavia ja hellyyttäviä, vaikka laittavatkin paikat hyrskyn myrskyn.Kuvat ovat syksyn mittaan räpsittyjä. Instan seuraajille osa onkin jo tuttuja, mutta joukossa myös  muutama julkaisematon kuva. Pyöreälle sohvapöydälle kävi köpelösti ja ilman sohvapöytää kun ei osata olla, niin tilalle päätyi valkoinen sivupöytänä toiminut pikkupöytä. Sen jalkoja pitäisi lyhentää ja värikin on vielä vähän mietinnässä, mutta muuten se sopii paikalleen mainiosti.

Kaikkea hyvää vuodelle 2017! <3

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia teidän kodista! Tuo, mitä kirjoitit teidän taaperosta pätee niin hyvin meidänkin taaperoon. Niin suloinen ja ihana, mutta saa hyvin paljon sotkua aikaan. :D Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Sellaisia veijareita nuo pienet kyllä ovat, onneksi sotkun määrä yleensä vähenee kun vähän kasvavat ;D.

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, samoin sinne teille myös! <3

   Poista
 3. Voi miten kauniita kuvia, olenkin kaipaillut postauksiasi :)
  Hyvää Uutta Vuotta sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Harmi, että blogiin kirjoittamiselle ei tahdo enää riittää samalla tavalla aikaa ja intoa kuten aiemmin. Ihan vielä en ole kuitenkaan valmis blogia sulkemaan, josko tänne tulisi kuitenkin silloin tällöin piipahdettua. Kuvia on kyllä mukavampi katsella suuremmassa koossa blogeista kuin instagramista, vaikka insta onkin vienyt aika lailla mukanaan.

   Poista
 4. Anonyymi2/1/17

  Teillä on kyllä niin ihanaa ja tunnelmallista ja hempeitä värejä <3 <3 Sun blogi on yksi suosikeistani Valkeaa Unelmaa, Metelinmäki ja Lowing White blogien lisäksi <3 Instassa seuraan, mutta kyllä ne näyttää vaan niin paljon kivemmalta tässä koneelta katsottuna kuin puhelimesta ;) Mistä oot löytänyt noita (vanhoja?) peilejä, jotka on lipaston päällä ja ruokapöydän päädyssä? Ovat tosi kivat :) Mukavaa Uutta Vuotta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ihana, että täällä jaksaa joku käydä vielä minun kuvia katselemassa, vaikka niin laiskasti olen blogia päivittänyt. Ja se on kyllä totta, että kuvat tulevat paremmin oikeuksiinsa blogissa kuin instagramissa. Meillä on yhteensä neljä vanhaa peiliä ja olen löytänyt ne kaikki edullisesti kirppareilta. Tällä viikolla tuli taas yksi ihana vanha peili vastaan, mutta hintapyynti oli niin kova, että peili jäi ostamatta. Nyt vähän harmittaa, pitää ehkä käydä vielä ensi viikolla kurkkaamassa onko se vielä myynnissä ;D Kivaa vuodenalkua myös sinulle!

   Poista

Kiitos viestistä!