2/13/2017

Kevään merkkejä


Heipat taas pitkästä aikaa! Talvi on hujahtanut huomaamatta ja helmikuu on jo puolessa välissä. Ihana aurinko paistelee jo siihen malliin, että en malttanut olla leikkaamatta pelargonin oksia maljakkoon juurtumaan. Ihme kyllä, kaikki kuusi kasvia ovat selviytyneet talven yli yläkerrassa, lastenhuoneen ikkunan alla. Vähän surkean näköisiähän ne ovat, mutta hengissä. Varastoonkin nostin loppukesästä yhden pelargoniruukun ja kerran muistin käydä sitä kastelemassa talven aikana. Kun viime viikonloppuna kurkkasin varastoon, siellä olikin jo uusia, pieneen ikkunaan päin kurkottelevia lehdenalkuja tuloillaan. Varma kevään merkki. :)

Täällä touhutaaperon kanssa päivät eivät käy pitkäksi, tekemistä ja vahtimista riittää. Pikkuneiti kuljettelee jakkaroita ja tuoleja ja ylettyy joka paikkaan. Hän haluaa olla tietenkin kaikessa mukana. Yläkerrassa isosiskojen huoneet ovat mitä kiinnostavimpia paikkoja, kun laatikoista löytyy kivoja pikkutavaroita ja karkkikätköjä. ;D Äidin selän takana saattaa tapahtua vaikka mitä, jos ei pidä varaansa.

Pikkuinen on hyvin aurinkoinen ja iloinen persoona, joka osaa pitää puolensa ja näyttää vahvasti tahtonsa mm. kirkumalla. Puhumaan opetteleva pikkuinen on vallan mainio selittäessään päivän tapahtumia ja osallistuessaan kotitöihin. Mitä isosiskot edellä, sitä pienin perässä, niin hyvässä kuin pahassa.

Kaikenlaisia kodin sisustukseen liittyviä pieniä ja isompiakin puuhia on ollut mielessä, mutta ne taitavat jäädä vielä odottamaan parempaa ajankohtaa. POMPdeLUX -kausi käynnistyy pian ja se pitää tämän äidin taas hetken aikaa kiireisenä.

Kivaa viikkoa sinulle! <3

4 kommenttia:

 1. Suloinen touhutyttö sielä sievissä vaatteissaan! Pompdeluxin kevätmallistoa odotellaan täälläkin kovasti ja kotikutsuille menen ehdottomasti, vaikka taidankin jättää suuren osan ostoista alennusmyynteihin. :) Ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää! <3 Nyt tuntuu, että kevät on jo tulossa vauhdilla, lumet tippuilee täällä katoilta ja vettä tiputtelee ränneistä ;) POMP-mallisto onkin kiva nähdä livenä, näyttävät usein niin erilaisilta luonnossa kuin kuvista katsottuna.

   Poista
 2. Voi miten neiti on kasvanut! Kiva kurkkia teidän arkeenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää! <3 Miten nämä pienet kasvaakin niin nopsaan ettei mukana tahdo pysyä.;D

   Poista

Kiitos viestistä!