2/16/2017

Lastenhuoneessa


Muutama kuva yläkerran lastenhuoneista. Toisessa huoneessa asustaa kahdeksanvuotias tokaluokkalainen ja toisessa kymmenvuotias kolmasluokkalainen. Huoneiden välissä on aulatila, joka on kaikkien yhteistä leikki-/työtilaa.

Pikku tirriäisellä ei ole vielä omaa huonetta, mutta jossain vaiheessa hänkin ehkä muuttaa yläkertaan leluineen. Sitten täytyykin miettiä huonejako uudelleen, keskimmäinen on jo imoittanut halukkuutensa muuttaa aulatilaan tavaroineen. Vielä asialla ei ole lainkaan kiirettä ja isosiskot saavat olla toistaiseksi rauhassa yläkerrassa, kun portaisin vievä portti pysyy kiinni. Välillä käyn puuhastelemassa yläkerrassa pikkuisen kanssa, mutta siitä seuraa aina enemmän tai vähemmän sotkua, joka harmittaa isompia.

Huoneet ovat pysyneet aika samanlaisina jo pitkään, välillä vain huonekalut vaihtavat paikkaa.


Jääkarhu on seurannut keskimmäisen mukana hänen ensimmäisestä joulustaan lähtien.
 


Esikoinen teki koulun tilkkutyöpajassa siskolleen joululahjaksi söpön elefantin. 
 
Kokeilin jonkin aikaa sitten ensimmäistä kertaa kalkkimaaleilla maalamista ja ihastuin heti. Hiominen on tylsin vaihe ennen maalaamista, ja näillä maaleilla sitä ei tarvitse tehdä, iso peukku sille! Maalasin Jeanne d' Arc Living -maaleilla, mutta muitakin saman tyyppisiä maaleja on markkinoilla.

Vanhat nukenrattaat ja tyttöjen korkea tuoli saivat uuden maalipinnan. Vielä olisi paljon muutakin maalattavaa, mutta ne saavat toistaiseksi odotella vuoroaan.Ihanaa viikonloppua! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!